sobota 16. března 2013

Jarní kurzík v Liberci

  Jako obvykle jdu s křížkem po funuse, protože vše už bylo napsáno :o)))) Hlavně superžena Iriska, to krásně dávkuje..... mě bohužel nepomohla ani ta zázračná pilulka.... asi jsem jich měla sníst víc ..... tak třeba příště :o)
   Jak jsem již psala, opět jsem přichystala malý scrapdáreček, abych potěšila kolegyňky.... Při tom shonu jsem neobešla asi všechny, protože mi dva kolíčky zůstali, takže se omlouvám.......  A zde jsou: 


   Popisovat průběh kurzíku již nebudu, to si můžete přečíst u rychlejších: Gabrety, Kety, Helge, Isobelky, PaperoAmo, scrapglamour a Amaltey.... snad jsem na nikoho nezapomněla. Pochlubím se jen svými výtvory, které jsem poprvé opravdu dokončila již na srazíku a nemusím doma nic dodělávat, což mě moc potěšilo :-)
Prvním je pomalované triko pod odborným dohledem Irenky - APTÁK. Je úžasná lektorka a tímto jí moc děkuji....


Druhým výtvorem je stránka do rámečku (ten ještě musím natřít na bílo).... Vybrala jsem si fotku, kde mě v náručí drží moje milovaná babička, které vděčím za hodně a moc mi chybí.............


Jsem se stránkou opravdu spokojená a i své barvičky jsem tam "nacpala" :o)))

Ještě společné foto všech účastnic a naší skvadry.....




   Rozhodně si další setkání v Liberci nenechám ujít. Děkuji za nakouknutí a případné komentáře.
Přeji krásný a slunečný víkend :o)

3 komentáře:

  1. Jedna stránka hezčí než druhá! Ta Tvoje se moc povedla. Ta modrozelená kytka je dokonalá!

    OdpovědětVymazat
  2. Tričko je krásné, na té černé to vypadá bombově! Ještě jednou děkuji za dáreček, potěšil:). A stránka je nádherná - je to čisté, vzdušné..a ty detaily, souhlasím s Iriskou - modrozelená kytka je doknalá!:)

    OdpovědětVymazat
  3. Chlupaté kolíčky mě pobavily, triko je vážně povedené a stránka...ach! Verčo, babička by z Tebe měla velkou radost!

    OdpovědětVymazat