sobota 24. srpna 2013

Kukač č.3

  S obrovským zpozděním se dostávám k sepsání alespoň několika řádků o dalším srazíku se stejně postiženými ženami :-) , který se konal díky pozvání Tapevy začátkem srpna na jihu Čech - u Kukače. Jako vždy jsem chtěla být připravená a mít pro všechny zúčastněné nějaký malý dáreček, takže jsem vše připravila ještě před odjezdem na dovolenou. Mělo se nás sejít celkem 10.... bohužel přesně půlka odpadla z různých důvodů, ale to jsem ještě netušila a připravila 10 bločků ozdobených momentálně VELMI populárními washi páskami :-))) Výhodou je, že pokud jsem se třeba netrefila do oblíbené barvičky, mohl si každý jednoduše pásku sundat a bloček dozdobit po svém....


   Většina bločků už má svou majitelku.... a zbytek se mi snad podaří předat při dalším setkání, které se koná v říjnu v Liberci, kam už se moc těším. 

Setkání na Kukači bylo opět báječné a doufám a věřím, že příště se nás sejde víc :-) A protože jdu s křížkem po funuse tak vše, co se dělo, skvěle sepsali holky: Tapeva I. a II., Pampelína I. a II. , Helge a Astala.

Zde je téměř kompletní sestava 3. kukačového setkání (chybí Kuba, který asi fotil?) :-)

 
 Díky! Díky! Díky! :o)
Hezký den všem....


3 komentáře:

  1. Hlásím, že jsem hrdou majitelkou jednoho z pruhovaných krasavců a pilně jsem jej využívala - zapisovala jsem do něj postřehy na jesenických túrách (zdolal se mnou všechny vrcholy) - díky, Verčo! :)

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj, chci se zeptat jestli razítka - abeceda, z bazárku jsou ještě volná nebo ne. Děkuji za odpověď.:0) Kristýna
    kristyna.Vybiralova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat