neděle 8. prosince 2013

...snažím se :-)

   Snažím se, jak můžu..... ale prostě nestíhám :-) Adventní kalendář pro draky jsem dodělávala do půl čtvrté do rána, aby až se 1.prosince vzbudí byl připraven..... Loni jsem dělala jeden pro oba, tentokrát jsem udělala raději dva, aby se nehádali...... vzhledem k načasování jsem zvládla jen zabalit.... zdobení možná příští rok :-D .... podstatné je, že splní svůj účel.... vstávají rychle, baští vše, co dostanou na talíř a občas i přestanou na chvilku zlobit :-)
pro představu přikládám loňský kalendář a ty letošní.........


 

Taky jsem se zapojila do kalendářového maratonu, který se konal na stránkách Hurá papíru. Každý den byla zadána podmínka, která musela být splněna na stránce a nejpozději do dalšího dne vložena do galerie. Mě se to hodilo, neboť jsem byla letos tchýní přímo požádána o vytvoření jednoho kalendáře... já je netvořím z principu, protože nikomu nechci vnucovat naše fotky a mou tvorbu .... ale prosba mě samozřejmě potěšila a nešlo odmítnout, že:-)))) Takže během 12 večerů vznikl kalendář, můj první a nadlouho poslední....


Doufám, že se bude líbit.....
Přeji hezký zbytek neděle a děkuji za nakouknutí :-)


4 komentáře:

  1. Paráda! Obojí. Ani do jednoho se nepouštím, protože nerada porušuju svá předsevzetí...asi to zní jako alibi, ale z mého pohledu je to realita. Ty Tvoje navíc zdobí, ač neozdobené, jak říkáš. Ale hlavně že kluci mají motivaci a radost. ;)

    OdpovědětVymazat
  2. Moc povedené, oboje. A že nestíháš. Závidím to co stíháš :))

    OdpovědětVymazat
  3. Adventní kalendář je super. A ten ,,obyčejný,, je krásný!

    OdpovědětVymazat