sobota 2. června 2012

Můj shadow box


   Byla jsem požádána, zda bych nepředstavila svůj shadow box čtenářům časopisu Scrapování. V té chvíli jsem ho ještě neměla dokončený a byl to dobrý důvod s tím pohnout:o) Shadow box jsem dostala k dotvoření na báječném kurzu, který se konal koncem dubna v Liberci pod záštitou Pretty Papers a o němž již bylo mnohé napsáno např. u Gabrety, Irisky, Isobelky, Lei, Pampelišky a Tap.  Protože poslední dobou v zásadě tvořím jen s fotkami svých draků, rozhodla jsem se pro změnu a zvolila naše svatební fotky.
   Výběr papírů a všechny ozdoby, které jsme na kurzu vytvořily nebo byly součástí úžasného tvořícího balíčku, jsem podřizovala barvám svatebních šatů.
Materiál, který jsem použila: papíry z kolekce LUXURY firmy DCWV, papír 7gypsies Weeds, bílou čtvrtku (kterou jsem pomocí BS naembossovala), ozdoby Tima Holtze, ozdobné chipboards,písmenka P006 a razítko  G0215 od KETY, kovový rámeček a klíč firmy K&Company, kytičky firmy KaiserCraft, ozdobu s obrázkem klíčové dírky Bo Bunny, gromlets We R Memory Keepers, kousek stužky a mnou vytvořenou organzovou kytičku :o)
   Výsledek mého snažení můžete posoudit samy …..


.... a pár detailů 

2 komentáře:

  1. Je nádherně slavností, krásný.

    OdpovědětVymazat
  2. Nádherný. Navodil tu správnou svatební atmosféru. Moc se mi líbí, jak jsi využila ten kovový komponent. Vůbec není vidět, že ty a já tam není rovnou z výroby, ale že to je "jen otištěné razítko na papíře". i ta kytička s perličkou tam krásně zapadla.

    OdpovědětVymazat